Vordering of exploot ontvangen?

Samen lossen we het op!

Online gemakkelijk en snel betalen

Daarmee voorkomt u onnodige, extra kosten

Snel uw schuld aflossen? Betaal met iDeal direct uw openstaande schuld. Ga naar Mijn Dossier om de hoogte van de vordering te bekijken, de vordering te betalen of een regeling te treffen.

Inloggen in Mijn Dossier Bekijk de details van uw vordering in Mijn Dossier

Rekeningnummers van Yards

Betalingen kunt u overmaken op één van de volgende derdengeldrekeningen:

NL81RABO0118925253 (Rabobank)
NL45INGB0005113341 (ING Bank)

Wilt u bij de betalingen altijd een dossiernummer als betalingskenmerk vermelden? Doet u dat niet, dan kan uw betaling mogelijk niet worden verwerkt. Ook kunt u contant of per pin betalen bij ons op kantoor in Almere.

Betalingsregeling treffen

Samen zoeken we een passende regeling

Voor het treffen van een betalingsregeling kunt u inloggen op Mijn Dossier. U kunt via het regelingsformulier een voorstel doen welk week of maandbedrag u wilt betalen. De regeling start in de week of maand waarin u de aanvraag doet. Wij sturen altijd een bevestiging van de betalingsregeling, hieruit kunt u opmaken dat uw voorstel akkoord is en welke voorwaarden voor de regeling gelden. Het kan zijn dat wij u vragen om uw voorstel nader te onderbouwen.

Inloggen in Mijn Dossier Direct een betalingsregeling treffen

Bezwaar maken op een vordering

Het kan voorkomen dat u het niet eens bent met uw openstaande vordering. Bent u gedagvaard, houd er dan rekening mee dat uw bezwaar tijdig door de (kanton)rechter wordt ontvangen. In de dagvaarding staan nadere instructies en adresgegevens genoemd.

Als u een ander exploot dan een dagvaarding van Yards heeft ontvangen dan kunt u per e-mail een bezwaar bij Yards indienen. Hierbij is het van belang dat u duidelijk aangeeft wat uw bezwaar is en dat u bewijsstukken meestuurt.

Direct bezwaar maken Maak direct bezwaar

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het openstaande bedrag?

Wilt u op ieder moment zelf de actuele status van uw dossier inzien of het openstaande bedrag controleren? Inloggen doet u met de logingegevens die worden vermeld op de stukken die u van de deurwaarder heeft ontvangen.

Heeft u geen logingegevens? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Vergeet hierbij niet om uw dossiernummer te vermelden.

Ik ben het niet eens met de vordering

Heeft u van ons een brief of exploot ontvangen maar bent u het niet eens of onbekend met de vordering of heeft u al betaald? Laat ons dat dan per e-mail weten op [email protected]. Vermeld altijd uw dossiernummer! Mocht u al betaald hebben dan verzoeken wij u ons uw betaalafschrift of betaalbewijs toe te sturen.

Ik sta onder bewind of heb schuldhulpverlening, wat moet ik doen?

Staat u onder bewind of heeft u schuldhulpverlening? Laat uw bewindvoerder of hulpverlener dan contact met ons opnemen door ons formulier online in te vullen met daarin de beschikking waar de onderbewindstelling uit blijkt, zijn of haar adresgegevens en een onderbouwd voorstel om tot aflossing van de vordering te komen.

Bezwaar maken Als u het niet eens bent met de vordering Direct doorgeven Doorgeven bewindvoerder of schulhulpverlener

Niet gevonden wat u zocht?

Neem gerust contact met ons op of lees verder op de veel gestelde vragen

Contact opnemen Neem gerust contact op met Yards Veel gestelde vragen Antwoord op alle veel gestelde vragen