Vacature medewerker callcenter

Vind jij het leuk om klanten telefonisch te woord te staan?  Ben jij communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De organisatie

In verband met het vertrek van huidige collega’s zijn wij op zoek naar meerdere callcenter medewerkers voor minimaal 16 uur per week.
Je komt te werken bij een deurwaarderskantoor met ongeveer 65/70 medewerkers. We zijn een organisatie die zich wil onderscheiden in de wijze waarop wij werken voor onze klanten en debiteuren, maar ook hoe wij met onze medewerkers omgaan. Wij zijn toegankelijk, handelen professioneel, zijn creatief, eerlijk en vriendelijk. Wij zetten ons in om gemaakte afspraken na te komen. Yards is een groeiend deurwaarderskantoor, waarbij vooral volumeportefeuilles in behandeling worden genomen.

Functieomschrijving

Na een gedegen inwerktraject als callcenter medewerker ben jij verantwoordelijk voor binnenkomende telefonie in de eerste lijn. Klanten kunnen uiteenlopende vragen hebben over bijvoorbeeld factuurgegevens, een adreswijziging, het maken van een betaalafspraak, het treffen van een betalingsregeling of om te vragen of een betaling correct is ontvangen en verwerkt.
Tijdens elk gesprek probeer jij een luisterend oor te bieden voor onze klanten zonder de belangen van onze opdrachtgever uit het oog te verliezen.

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: besluitvaardig, leergierig, doorpakker, uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, kan zich snel kennis en vaardigheden eigen maken.

Werkdagen en tijden

Ons callcenter in Almere Centrum is iedere dag geopend van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Voor deze functie is het van belang dat jij minimaal 16 uur per week beschikbaar bent. De uren zijn in goed overleg flexibel in te delen. Op termijn is bij gebleken geschiktheid gedeeltelijk thuiswerken bespreekbaar.

Wat verwachten we van jou?

* Je hebt een afgeronde MBO  niveau 4 opleiding.

* Recente en relevante werkervaring bij een gerechtsdeurwaarderskantoor is een pré.

* Je bent communicatief sterk, overtuigend en hebt een vlotte babbel.

* Je bent daadkrachtig en leergierig.

* Je bent flexibel en praktisch ingesteld.

* Je bent woonachtig in een straal van 25 km van het centrum van Almere.

* Je hebt 1 of 2 recente referenties.

* Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Naast enthousiaste collega's en gezellige personeelsuitjes bieden wij jou:

  • Een informele en open bedrijfscultuur;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • 28 Vakantiedagen bij een volledige werkweek van 40 uur;
  • 8,25% vakantietoeslag;
  • Een zelfstandige afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatief.

Interesse?

Wil je meer informatie over Yards en over de functie, neem dan contact op met Emiel van Gemert, Operationeel manager. Emiel kan je bereiken op nummer 036-549 3300.
Wil je meer weten over de procedure, neem dan contact op met Marike van den Ham, HR adviseur, via 06-51737743.

Enthousiast geworden? Stuur dan jouw cv en motivatie naar [email protected]

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.