Vacature toegevoegd gerechtsdeurwaarder

Ter uitbreiding van ons team is Yards Deurwaardersdiensten op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van toegevoegd gerechtsdeurwaarder (36 – 40 uur per week).

De organisatie

Yards is een informele werkgever met een prettige werksfeer. Yards richt zich voornamelijk op gerechtelijke incasso voor grote opdrachtgevers op het gebied van (para-)medische zorg, online retail, telecom en financiële diensten.

Je komt te werken bij een deurwaarderskantoor met ongeveer 70 medewerkers. We zijn een organisatie die zich wil onderscheiden in de wijze waarop wij werken voor onze klanten en debiteuren, maar ook hoe wij met onze medewerkers omgaan. Wij zijn toegankelijk, handelen professioneel, zijn creatief, eerlijk en vriendelijk. Wij zetten ons in om gemaakte afspraken na te komen. Yards is een groeiend deurwaarderskantoor, waarbij vooral volumeportefeuilles in behandeling worden genomen.

Functieomschrijving

We zorgen goed voor onze medewerkers en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. Je krijgt uitstekende facilitaire ondersteuning bij het uitvoeren van uiteenlopende ambtelijke werkzaamheden, waardoor je goed voorbereid en ontzorgd vanuit huis of kantoor op route gaat. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid in de uit te voeren werkzaamheden. Naast een prima salaris zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Het betreft een functie voor minimaal 36 tot 40 uur per week.

Wij hebben een duidelijke visie en missie met focus op vriendelijkheid, maar tegelijkertijd op doortastend handelen. Ons motto is: Samen lossen we het op!

Een opsomming van de werkzaamheden is voor jou niet nodig. Je weet wat het vak inhoudt en door jouw ervaring weet je wat er nodig is om de functie van gerechtsdeurwaarder zelfstandig, pragmatisch en efficiënt uit te voeren. Neem voor meer informatie contact op met Marike van den Ham op telefoonnummer +31 651737743 of mail je CV met sollicitatiebrief naar [email protected]