Betalingsregeling treffen

Eenvoudig via Mijn Dossier

Een betalingsregeling treffen met Yards

Samen zoeken we een passende regeling

U kunt bij ons altijd een regeling treffen. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw inkomsten en uitgaven. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een regeling treft die u langere tijd goed en volledig kunt nakomen. Op die manier voorkomt u extra kosten en is de vordering sneller betaald.

 

Hoe vraag ik een betalingsregeling aan?

Voor het treffen van een betalingsregeling kunt u inloggen op Mijn Dossier of het formulier invullen. U kunt via het regelingsformulier een voorstel doen welk week of maandbedrag u wilt betalen. De regeling start in de week of maand waarin u de aanvraag doet. Wij sturen altijd een bevestiging van de betalingsregeling, hieruit kunt u opmaken dat uw voorstel akkoord is en welke voorwaarden voor de regeling gelden. Het kan zijn dat wij u vragen om uw voorstel nader te onderbouwen. Hiervoor ontvangt u een formulier om in te vullen.

Betalingsregeling aanvragen via Mijn Dossier Vraag hier uw betalingsregeling aan via Mijn Dossier Betalingsregeling aanvragen via formulier Vraag hier uw betalingsregeling aan via het online formulier