Over Yards

Maak kennis met Yards

Wij zijn Yards

Yards wil met alle mogelijkheden die haar van rechtswege ter beschikking staan, een actieve en positieve bijdrage leveren aan ‘eerlijk zaken doen’. Eerlijk zaken doen in die zin dat gemaakte afspraken worden nagekomen, geleverde producten of diensten worden betaald en uitspraken van de rechter worden nagekomen. Zodat ieder het deel krijgt waar hij of zij recht op heeft.

Wij zijn Yards Lees meer over Yards deurwaardersdiensten

Klachtenprotocol

Wij doen onze uiterste best om onze werkzaamheden op correcte wijze uit te voeren. Toch kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent. Wij staan altijd open voor klachten en suggesties tot verbetering.

Klachtenprotocol Bekijk hoe u een klacht kunt melden

Kwaliteit en certificering

Yards is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd. Daarnaast voldoet Yards aan de Verordening KBvG Normen voor Kwaliteit.

Kwaliteit en certificering Meer informatie over onze kwaliteitsstandaarden

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Yards deurwaardersdiensten B.V. (Yards) geen vrijblijvend instrument dat ingezet wordt als het uitkomt. Yards is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor het leefklimaat, Yards legtde lat hoog en zoekt voortdurend evenwicht tussen mensen, milieu (omgeving) en rendement.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen Lees meer over onze visie op duurzaam ondernemen

Privacyverklaring

In de privacyverklaring staat beschreven hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Privacyverklaring Bekijk hier de privacyverklaring van Yards

Wetgeving

De gerechtsdeurwaarder is bij het uitoefenen van zijn ambt aan verschillende wetten gebonden. Lees meer over deze wetgeving op deze pagina.

Wetgeving Lees meer over wetgeving