Werken bij Yards

Samen lossen we het op!

Werken bij Yards

Samen meters maken

Yards is een organisatie met ruim 70 collega’s die zich wil onderscheiden in de wijze waarop wij werken voor onze klanten en debiteuren, maar ook hoe wij met onze medewerkers omgaan. Wij zijn toegankelijk, handelen professioneel, zijn creatief, eerlijk en vriendelijk. Wij zetten ons in om gemaakte afspraken na te komen. Yards is een groeiend deurwaarderskantoor met een prettige, informele sfeer en een aansprekend motto: samen lossen we het op!

Vacatures

Op dit moment heeft Yards een openstaande vacature.

Vacature Telefonisch Dossierbehandelaar

Open sollicitaties

Zie jij jezelf werken in een groeiende organisatie, waarin jij denkt in oplossingen voor zowel opdrachtgevers als debiteuren? Stuur dan een open sollicitatie naar het e-mailadres [email protected].

Stages

Yards is een erkend stagebedrijf. Wij hebben iedere stageperiode in februari en september minstens twee stageplekken voor een MBO-student. In voorkomende gevallen is er plek voor een HBO-stagiair.

Voor meer informatie over een MBO- of HBO stage of voor een sollicitatie voor een stageplek, mag je een e-mail sturen naar [email protected] met een begeleidende brief en curriculum vitae.